10 Кві

Встанови лише за 1 грн, всі блоки програми – не більше мінімалки Вашого працівника!

«ВВО:CUProgram» – є виключно українською розробкою та відповідає всім вимогам Законодавства України.

Програма розроблена для кредитних спілок, ломбардів, фінансових компаній, а також продуктів для автоматизації судових процесів та виконавчого провадження. Надаємо повний супровід і комплексне обслуговування програмного забезпечення «ВСЕ В ОДНОМУ: CUProgram» не тільки в галузі програмного забезпечення, але і бухгалтерського обліку та звітності на системній основі, одноразово або за Вашим зверненням. Вам не потрібно більше працювати у різних програмах, витрачаючи на це час, ресурси і Ваші нерви. Ми економимо Ваш час для родини, для друзів та себе!

Ви отримуєте: блок роботи із клієнтами, управлінський та бухгалтерський облік, звітність – як управлінську так і регламентну, включаючи звітність до НБУ, фінмоніторинг, блок роботи із судами та виконавчим провадженням і CRM, блок роботи з УБКІ  – тобто все в одному місці!

 

Будь-яка фінансова установа (фінансова компанія, ломбард, кредитна спілка), яка не є користувачем нашого програмного забезпечення, звернеться до нас протягом  квітеня-червня 2023р. отримує можливість встановити наше програмне забезпечення за 1 грн (ліцензія), а місячна плата протягом 12 місяців – 1 мінімальну зарплату одного працівника незалежно від кількості користувачів, обсягу використання компонентів програми (обліку у розрізі відділень, зарплата, фінансова та аналітична звітність, CRM і т.д.)

А ТАКОЖ – ПРОГРАМА ОБМІНУ ВАЛЮТ!

Якщо Ви фінансова компанія, яка займається обміном валют, то отримаєте дві новинки програми на спеціальних умовах!

Нову розроблену програму «ВВО:Obminka» – програма пункту обміну валют, як дозволяє покупку, продаж, конверсію, інкасування, сторнування. Програма дозволяє встановлювати різні курси валют для кожного окремого пункту обміну, змінювати курси валют протягом дня, відкриття/закриття змін, звіти за зміною, а також програмний РРО.

Вам не доведеться витрачати час на те, щоб розібратися у тому, як діє наша програма в роботі з обміном валют, адже «ВВО:Obminka» – проста у керуванні, функціональна та ефективна! Не потрібно більше ніяких громіздких інструкцій, адже програма інтуїтивна, на її освоєння потрібно 15 хвилин.

!!! Повна інтеграція із бухгалтерським блоком програми !!!
Дуже зручно для розвитку бізнесу «обмінки» через франчизу.

ПРОГРАМНИЙ РРО – НОВАЦІЯ, ЯКА СПРОЩУЄ РОБОТУ!

Модуль «ВВО: КасаПРРО» – це програмний РРО, сучасна альтернатива апаратним РРО, який забезпечує швидку реєстрацію розрахункових документів (чеків продажу, чеків повернення, денних звітів, та інших) на фіскальному сервері  ДПС онлайн і має широкий набір функцій.

МОДУЛЬ «ВВО: КасаПРРО»:

  • Надсилати інформацію про фінансову послугу безпосередньо з програми на сервер фіскальної служби;
  • Працювати з програмним РРО онлайн та офлайн;
  • Формувати електронні чеки, друкувати їх на звичайному принтері чеків, з відображеним QR-кодом.
  • Робота з пРРО без інтернету: за замовчуванням встановлено необмежене  число  чеків, безперервна робота 36 годин, але не більше 168 годин за місяць.

ПЕРЕВАГИ «ВВО: КасаПРРО»:

  1. У 6 і більше рази дешевше ніж звичайний фіскальний реєстратор. Програмний РРО у «Альфа-Омега плюс» вигідніше, ніж купити звичайний РРО.
  2. Місячна плата за обслуговування дешевше апаратного.
  3. Надання фінансових послуг без інтернету. Тобто «ВВО: КасаПРРО» можна працювати офлайн. Після відновлення зв’язку інформація буде передана до ДФС.
  4. Контроль інформації про надання фінансової послуги. Ви контролюєте, які чеки будуть надіслані на сервер фіскальної служби. На кожному чеку друкується QR код.

 

Приєднуйтеся зараз і отримайте спеціальну пропозицію на програму «ВВО:Obminka»!
Виповніть Анкету реєстрації і ми до Вас зателефонуємо!
Якщо Вас зацікавила інформація про наш продукт, ми готові обговорити можливість співпраці і презентувати нашу систему, як можливий Ваш вибір чи існуючу для Вас альтернатив.

ОЗНАЙОМЧИЙ ВЕБІНАР на платформі ZOOM!

Тема: «Презентація ВВО:CUProgram. Ломбард»
Час: 19 квітня 2023р. о 12:00 год.

Важливо!
Підключитись до вебінару можете через комп’ютер чи телефон.
Подбайте завчасно про налаштування гарнітури (навушників, динаміків) для Вашого комп’ютера, щоб при потребі задати нам питання Ви змогли його озвучити.
Якщо у Вас не має можливості підключити гарнітуру для спілкування з нами – питання Ви зможете задати у чаті Zoom.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ВЕБІНАРІ